perjantai 17. helmikuuta 2012

Muutoksia

Ikuisuus on kulunut siitä, kun olen viimeksi laittanut sanoja blogiin. Aikaa on ollut ja asiaakin, intoa ei niinkään. Elämä on tuntunut olevan vähän 'on hold' ja samalla olen ollut niin levoton, ettei iltaisin ole uni tullut. Pääasiassa päivät ovat kuluneet tahmeasti väsyneessä sumussa, jossa kirjoittaminen ei ole tullut mieleenkään.

Levottomuus taisi olla työnhaun pirullisuuden peruja. Murehdin alitajuisesti menneitä valintojani ja päivä päivältä lähenevää työttömyyttä. Hoin itselleni, että kaikki järjestyy kyllä, mutta eihän sen sanominen auta, kun takaraivossa sykkii suoranainen kauhu, jolle ei vain voi mitään. Noh, lopulta kaikki järjestyi niin mutkattomasti, etten vieläkään ymmärrä.

Huvipursirespassa työt loppuvat tämän kuun viimeisenä päivänä. Aloitin maanantaina puolipäiväpäiväisenä hallinto- ja markkinointiassistenttina yrityksessä, joka järjestää kielimatkoja. Ensimmäinen maaliskuuta pesti jatkuu näin aluksi puoli vuotta kokopäiväisenä ja sitten katsotaan, olisiko tiedossa jatkoa. Mielenkiintoista! Paikka löytyi Monacon työkkärin kautta - ihanaa, pian saan jättää hyvästit ärsyttävien Manpower-tuntilomakkeiden täyttämiselle.

Niin kuin aina, kun elämässäni tapahtuu jotain merkittävää, leikkasin hiuksenikin tässä tohinassa. Siihen loppui siis hiusten kasvattaminen, vai ehkä paremminkin alkoi taas kerran alusta. Kampaajalta kotiin tultuani itkin silmät päästäni tyhmyyttäni ja spontaaniuttani. Värikin oli väärä! No, väri korjattiin seuraavana päivänä ja kivahan tämä tukka on lyhyenä polkkanakin. Helvetillisen otsatukankin, jonka hetken mielijohteesta leikkautin takaisin (kuinka tyhmä voi ihminen olla?), saa liimattua lakalla pois naamalta tarvittaessa. Lopputulos: kaikki järjestyy ja tukka kasvaa.

2 kommenttia:

Pasi kirjoitti...

Hei! Olen lukenut jo pitkään blogiasi ja ehdin jo ihmetellä, miksei uusia postauksia kuulu ;). Jään odottamaan seuraavaa. Pasi

noorastiina kirjoitti...

Hei Emilia! Olen lukenut muutaman postauksesi, ja kuulostaa aivan ihanalta asua Monacossa! Itse kävin lomareissulla etelä-Ranskassa ja käytiin mm. Monacossa. Sinne rakennettiin juuri F1 rataa:) Itse asun Niortissa, vähän pohjoisemmassa osassa Ranskaa mieheni kanssa.

Noora