lauantai 10. syyskuuta 2011

Väistä turistia -kaupunkipeli à la Monaco

Peliohjeet:

Vedä lenkkivaatteet niskaan ja lähde kaupungille reippailemaan.

Pistelasku:

+10 pistettä - Toistat "excusez-moi"-lausahduksen kovaan ääneen ja useita kertoja yrittäessäsi turistista ohi - tuloksetta.

+20 pistettä - Joudut kohdeoppaaksi ulkoisista vihjeistä (lenkkeilyvarusteet, vesipullo, mp3 ja kuulokkeet korvissa, sykemittari, joka huutaa hoosiannaa sykkeen laskiessa) huolimatta

+30 pistettä - Räps, you're on candid camera! Pääsit vahingossa onnellisen vierailijan valokuvaan.

+40 pistettä - Törmäät täydestä vauhdista turistiin, joka yllättäen pysähtyy tai kävelee eteesi. Uuups!


Monaco-bonusbongaukset, à 5 pistettä
- sightseeing-asuksi bilemekon ja/tai korkkarit valinnut naisturisti
- virallisten pukeutumisohjeiden rikkominen
Turisti-infoa: Monaco on rakennettu rinteeseen eli kannattaa ehkä miettiä pari kertaa, onko korkkarit jalassa paras lähteä nähtävyysjahtiin...


"Muualla kuin välittömästi uimarannan tai uimalan tuntumassa on kiellettyä liikkua: ilman paitaa, pelkässä uima-asussa, paljain jaloin. Ohjeiden noudattamatta jättäminen voi johtaa rangaistukseen."

Pelin voittaja

Pelissä pärjää pysymällä rauhallisena pisteiden karttuessa. Jos kaupungissa parveilevat lomailijat alkavat käydä liikaa hermoille, on aiheellista vetää t-paita, tennarit ja sortsit ylle ja lähteä vaikkapa Nizzaan päiväksi pyörimään kameran kanssa kuin paraskin turisti. Eiköhän verenpaineet siitä taas lähde laskemaan. :)

1 kommentti:

Stazzy kirjoitti...

Suosittelen myös kokeilemaan urheilemista tai ylipäätään kiirettä missä tahansa Nizzan sataman ja vanhan kaupungin tuntumassa.

Myös Promia pitkin pyöräily keskellä iltapäivää menee pujotteluharjoituksesta.