perjantai 25. toukokuuta 2012

Vesimittari

Alkuun tunnustus: rakastan puhelintani. Reilun puolen vuoden käytön jälkeen suhteemme on parempi kuin ikinä ennen. Ainut huono puoli on, ettei se ole kovin kestävä rakastaja ja laturia saa käyttää joka yö jo normaalikäytössä. Mutta ihana laite se on silti.

Minulla on siellä kaikki söpöllä kissalla varustetusta kuukautiskalenterista pdf-skanneriin, joka muuten toimii erittäin hyvin. Lataan facebookista kavereiden kuvia yhteystietojen profiilikuviksi ja seurailen verkkopankista tilin tendenssejä (suunta pääsiassa alaspäin). Jos haluat tietää, minä vuonna Hitler syntyi tai mikä on valkovuokon latinankielinen nimi, kannattaa olla minun kaveri, sillä Google is my friend.

Yksittäisistä sovelluksista vie voiton pikkunäppärä ohjelma Water Your Body. Sovellus muistuttelee minua juomaan pitkin päivää merkkiäänellä, joka jostain syystä huvittaa ihmisiä suunnattomasti. Kun aloitin käytön mittasin juomiseen yleisimmin käyttämieni astioiden tilavuudet, tallensin ne sovellukseen ja nyt sitten aina juotuani klikkaan oikeankokoista lasia ja laite tallentaa määrät lokikirjaan. Lisäksi se laskee päivittäisen vedentarpeen painosta ja piirtää vielä kuukausitilastot juoduista määristä ja painosta.

Kuukauden käytön jälkeen olen onnistunut juomaan melkein joka päivä yli 2 litraa vettä päivässä! Tuolla määrällä elin aikaisemmin suunnilleen koko viikon, joten muutos on merkittävä. Kymmenen päivän käytön jälkeen huulet alkoivat tuntua vähemmän kuivilta kuin ennen ja nyt koko nassussa iho näyttää kirkkaammalta ja puhtaammalta ja vastustaa huomattavasti paremmin kaikenlaista ärsytystä. Olo on paljon dynaamisempi kuin ennen, kunhan vain pidän huolta, että litkin osan päivää pullovettä korvatakseni mineraaleja, joita toiletissa rampatessa huuhtoutuu kehosta.

Viime viikolla löysin sovelluksen, johon on koottu kunnioitettava määrä suomalaisia radiokanavia. Taas yksi lounastunti on ohi, työt jatkuvat ja niiden lomassa taidankin helliä itseäni YleX:n taajuuksilla.

Ei kommentteja: