keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

To be or not to be

Viimeiset melkein kaksi kuukautta minua on pitänyt kiireisenä töiden lisäksi Hamlet. Enkä nyt puhu siitä näytelmästä tai mistään mielikuvitusystävästä, vaan pienestä, mustasta villakoirasta, joka muutti meille Monacon F1-viikonloppuna. Päätös syntyi puolivahingossa, harkitsematta ja täysin valmistautumatta, mutta voi sitä onnea! Ainakaan kuukauteen en nukahtanut ainoanakaan iltana ajattelematta parvisängyn juurella omassa kopassaan nukkuvaa sykähdyttävää karvapalloa. Kahden käden sormet eivät riittäneet laskemaan koiran kuonolle muiskautettuja hyvänyön pusuja. Per ilta.

After all, onhan tästä unelmoitu, vuosia. Seitsemän vaiko peräti kahdeksan? Jossain vaiheessa kauan sitten päätin, että mustan villakoirani nimeksi tulee Väinö, Kalevalan Väinämöisen mukaan. Se on perinteinen, arvokas ja huumorintajuinen nimi. Valitettavasti se on myös täkäläiseen makuun ja poikaystäväni suuhun hivenen haastava, joten olin kyllä valmistautunut nimenmuutokseen. Hauskintahan tässä on, että tämä karvakuono oli ristitty Hamletiksi jo kasvattajansa luona, joten voitte kuvitella minun ilmeeni, kun kuulin hauvakaisen nimen. Tässä se on, nimi on merkki, meidän täytyy adoptoida tämä koira! Se on tarkoitettu. ;)

Hamlet on jo nyt puolivuotiaana pilalle rakastettu luppa, työkavereiden hellimä toimistokoira ja päivittäinen ilopillerini. Nelijalkainen myös heijastaa erittäin tarkasti omistajansa puutteita, mikä on hämmentävää. Koirakuiskaaja Cesar Millanista on tullut alle kahdessa kuukaudessa all-time idolini ja olen myös tajunnut, etten ole pitkään aikaan osannut rentoutua. Elämänilo on vähän kadonnut kaiken kiireen ja stressin keskellä. Onneksi nyt on töissä helpottanut (kuten voi huomata, aikaa jopa blogata työajalla!), joten voin ottaa vähä rauhallisemmin, opetella taas syvähengittämään ja ajatella positiivisesti. Tähän asti kun on hädin tuskin ollut aikaa ylipäätään hengittää tai ajatella! Hamlet pitää minut liikkeellä, pakottaa pitämään tauon, vaikkei siihen tuntuisi olevan aikaa ja naurattaa tempauksillaan. Hyvää kannatti odottaa!

Ei kommentteja: