torstai 14. huhtikuuta 2011

Elonmerkkejä

Ohhoh, onpas tullut pidettyä pitkä blogitauko. Kirjoittaminen ei ole ihan hirveästi inspiroinut, kun olen pusertanut gradua kasaan ihan kokopäivätyönä. Tauon aikana olen

- laulanut kuoron kanssa kuorokisoissa Draguignanissa. Tultiin 14 kuoron joukosta kolmansiksi, jee!

- saanut gradun sellaiseen malliin, että siitä lähtee ensimmäinen kokonainen versio ohjaajalle luettavaksi ennen pääsiäistä. Valmistuminen häämöttää! :)

- käynyt äänestämässä. Onneksi meidän äänestyspaikka oli lähellä, Nizzassa.

- muuttanut virallisesti ulkomaille eli nyt sitä ollaan ulkosuomalaisia ihan oikeasti.

- nauttinut ihan liian vähän kauniista säistä. Viime lauantaina sentään istuskelimme rannalla ja Nizzan vanhan kaupungin terasseilla Stazzyn ja blogiakin kommentoineen gizin kanssa. Mukavaa oli, mutta nenänpää paloi eli ensi kerralla pitää muistaa heittää laukkuun mukaan aurinkorasva.

- laiminlyönyt harrastukset aivan täysin! Ei ole iltaisin riittänyt puhtia sitten yhtään mihinkään. Tänäänkin olisi ollut kuoroharkat 20.30-22.30, mutta ilmoitin jo johtajalle, että tämä tyttö on ihan puhki, eikä näin ollen jaksa laulaa.

- laiminlyönyt myös kotityöt aika reippaasti. Pyykkivuori kasvaa ja sitä rataa. Onneksi A on hoidellut arjen asioita oman työnsä sivussa ja tukenut sillä lailla mun työskentelyä tosi paljon. Olisin varmasti ainakin kuollut nälkään jo monta kertaa, jos muru ei olisi ilmestynyt kotiovelle kauppakassien kanssa.

Tuo lista antaa aika totuudenmukaisen kuvan mun elämästä tällä hetkellä: se pyörii vain ja ainoastaan gradun ympärillä. Hyvä kuitenkin näin. Kun se on valmis, saan suunnata ajatukset täysillä uusiin haasteisiin.

Ja poksauttaa samppanjapullon juhlan kunniaksi!

Ei kommentteja: