torstai 27. lokakuuta 2011

Herkkuhetkiä Barcelonassa

Mainitsinkin jo, että löysin loistavan ruokapaikan Barcelonassa ja tällaiset vinkithän on tietysti tarkoitettu jakoon. Ravintolan nimi on Menage à Trois ja se sijaitsee aivan Las Ramblas -kävelykatujen tuntumassa, pari korttelia Placa Catalunyalta. Keskeisestä sijainnista huolimatta kyseessä ei ole mikään turistirysä, vaan oikein sympaattinen paikka, joka ei sitten ole ranskalainen, vaikka nimestä niin voisi päätelläkin.

Otin kolmen ruokalajin Menu del Dian, joka kustansi 15 euroa. Kaikkia ruokalajeja taisi olla listalla kaksi, joista sain siis valita yhden. Alkuruoka oli kanasalaattia, jonka maut olivat kohdallaan. Se oli sitä paitsi tosi monipuolinen. Pääruuaksi sain possunkyljyksen, jonka seurana oli bataattia, mangoa ja kirsikkatomaattihöystöä. Ja se oli niiiiin hyvää!!! Jälkkäri ei ollut kovin erikoinen, vaikka ihan ok kuitenkin. Valitsin uunissa haudutettuja rypäleitä katalonialaisen kermahyydykkeen kera, koska tarjoilija suositteli sitä. Toinen vaihtoehto flan olisi ehkä ollut parempi, tai ainakin siltä se näytti, kun tiirailin naapuripöytiin... Menuun sisältyi myös oikein kelvollinen viini, jota riitti peräti kahteen kunnon lasilliseen.

Jouduin lähtemään ravintolasta vähän kiireellä, mutta olin silti kaiken syömisen ja juomisen jäljiltä niin onnellinen, ettei se paljon haitannut. Menkää siis ihmeessä Barcelonan asukit tai kävijät tutustumaan tähän ihanaan pikkuravintolaan. :)

Ei kommentteja: