perjantai 18. maaliskuuta 2011

Mainoksen uhri

Yhtenä sunnuntaina ei kovin kauan sitten loikoilin sohvalla katselemassa Frendejä ja mainostauolla näin tämän, ranskankielisenä tosin:


Katsoin mainoksen henkeä pidätellen, koska siinä oli jotain aivan taianomaista. Uma Thurman on valtavan kaunis ja auto toinen näkemäni elämässäni, josta saan kylmiä väreitä. Ensimmäisen näin yli kymmenen vuotta sitten Yhdysvalloissa ja se oli Jaguarin uusi malli. Monacon Ferrarit, Bentleyt ja muut eivät päätäni pahemmin kääntele, vaikka ihan hienoja ovatkin, mutta Giuliettan kadulta äkätessäni melkein nyrjäytin niskani.

Löysin netistä toisenkin lumoavan Giulietta-mainoksen:


Shakespeare-lainaus "Je suis Giulietta et je suis faite de la même matière que les rêves" (eli olen Giulietta ja tehty samoista aineksista kuin unelmat) sekä motto "Sans coeur nous ne serions que des machines" (ilman sydäntä olisimme vain koneita) osuivat ja upposivat.

Olen myyty!

Huono puoli tosin on se, että Giulietta on omalla kohdallani ihan kirjaimellisestikin tehty unelmista ja unelmaksi se jääkin, jos jonkinlaista työllistymiseen liittyvää onnenpotkua ei tapahdu. :) Käytettyjä Giuliettoja odotellessa...

Ei kommentteja: