lauantai 19. maaliskuuta 2011

Uusi menopeli

Minun vasta haaveillessani Giuliettasta, josta lisää tässä postauksessa, A toteutti oman pitkäaikaisen menopeleihin liittyvän unelmansa eilen, ja niinpä meidän ajoneuvoperheeseemme liittyi Gilera GP 800 -skootteri! 

(kuva täältä)

Kuulemma jo kymmenisen vuotta A on miettinyt jonkin sortin isomman kaksipyöräisen hankintaa, joten voitte kuvitella, kuinka onnellinen mies skootterillaan nyt ajelee. Kävimme tänään vähän testailemassa pyörää ja täytyy sanoa, että kyllä matkustajallakin on tuon kyydissä paremmat oltavat kuin edellisessä skootterissamme, joka oli Yamaha X-MAX 125.

Kaikkein upeinta Gilerassa on ääni, joka on ihan oikean moottoripyörän murahtelua. Ihan oikea pyörähän tuo muutenkin on. Sitä ei vain suomalaisena ole tottunut muihin kuin pikkuskoottereihin, joten välillä on ollut vähän hankaluuksia ottaa tosissaan näitä isompiakin skoottereita. Eipä ole enää!

Nyt tietenkin tekee kauheasti mieli skootteriretkille. Gileralla tohtii lähteä vähän pidemmällekin, ja esitin tänään jo toiveen tehdä retkiä sisämaahan päin ainaisten rantareittien sahaamisen sijasta. Vähän täytyy vielä odotella säiden lämpenemistä ja tasoittumista, ennen kuin uskaltaa pariakymmentä kilometriä kauemmas. Ai ai, pitää varmaan kaivella kartat esiin ja ruveta jo suunnittelemaan.

Ei kommentteja: