torstai 29. syyskuuta 2011

Ensimmäinen kynttilä

Blogini ensimmäinen postaus on päivätty 29.9.2010, joten paljon onnea oma, yksivuotias blogini! Vuoden varrella olen etsistkellyt omaa kirjoitustyyliäni ja haeskelu jatkuu edelleen... Eiköhän se sieltä löydy ajallaan. :) Kovin ahkeraksi bloggaajaksi en ole osoittautunut, mutta ylitin ehkä omat odotukseni kuitenkin. Into kirjoittaa tulee vähän aalloittain, vaikka nytkin olisi monen monta asiaa, joista pitäisi rustata postaus.

Tähän astisen blogitaipaleen varrella on valmistunut gradu ja yksi maisterisnaikkonen, työn syrjäänkin tuli päästyä kiinni. Mainitsemattakaan kaikkia pienempiä sattumuksia. Ja tärkeintä kaikesta, olen onnellisempi kuin vuosi sitten. :)

Puuuuh, puhallan ensimmäisen kynttilän ja toivon blogilleni lisää ikää sekä tuttuja ja uusia vierailijoita. Bloggaaja puolestaan katsoo peiliin ja miettii, miten yksivuotiasta taaperoaan kasvattaisi ja sivistäisi, jotta siitä voisi olla enemmän iloa muille. Yhden asian jo tiedänkin: kuva on kiva ja niitä olisi hyvä olla enemmän. Tässä siis aiheeseen sopiva kuva, jonka otin eilen tullessani töistä kotiin:

Roskiksen eteen jätetty samppanjapullo. :D Kippis!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle, ja itsellesi tietty myös. Onneahan aina tarvitaan elämän taipaleella. Mielenkiintoisia juttuja kirjoitat, luen kyllä. Tulee vain kommenttoitua turhan harvoin. Mainiosti olet päässyt työn syrjään kiinni. Kaikki kulttuurierohavainnot ovat mielenkiintoisia, ja ihan "vain" tavallinen arki ja arjen sattumukset. Miksei myös nuo matkakertomukset. Hyvää jatkoa t. paskeriville

Henrii kirjoitti...

Kiitos ja kiva, kun luet ja jätit tällä kertaa kommentinkin! Tällaiset asiat ne jaksaa aina ilahduttaa. :)